Sotra SK

Arrangementer

sotraarena.no finner du oversikt over de største arrangementene i Sotra Arena. Utover dette er det mye som skjer både i Fotballhallen, fotballbanene, turnhallen og Sotra arena.
Informasjon om dette finner du i kalenderoversiktene til hallene.

Kalender Fotballhallen/fotballbanene
Kalender Turnhallen
Kalender Sotra Arena

HÅNDBALL

Link til handball.no hvor du finner banedagbok ( oversikt over hvilke kamper som skal gå): https://www.handball.no/system/banedagbok/
Husk at det kan komme endringer i kampoppsettet ifht det som står på den opprinnelige vaktplanen.
Gå derfor inn og sjekk oppsettet før kampdato slik at du er sikker på at du får med deg eventuelle endringer.

Det må være to i hvert sekretariat og en billettansvarlig. I tillegg bør dere ha en hovedansvarlig for vaktlaget.

Sotra sportsklubb - Idrettsvegen 50 - 5353 STRAUME - post@sotrask.no  Telefon; 99 38 88 88  WEB; www.sotrask.no